Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamila Nývltová (34) představovala svůj nový videoklip k písničce Příběh, kterou jí napsal Pepa Vojtek. Natáčela ho v Egyptě. V Praze ale bylo ještě větší vedro než pod africkým sluncem při natáčení, a tak zvolila velmi úsporný outfit.

Respektive byl jí přidělen stylistou Samem Dolcem, který ji oblékal i do klipu. "No, neměla jsem na vybranou, přinesl mi jen jeden outfit, takže jsem mohla křtít buď ve své džínové košili, ve které jsem přišla, anebo takhle. Tak snad se aspoň někdo podíval i na klip. Doufám, že mě moc nezkoumali, protože pod tohle se fakt nedalo vzít spodní prádlo a nestihla jsem si vršek ani podlepit," svěřila nám Kamila.

Klip zpěvačka nasadí na internet. Doufá také, že v rádiích se bude hrát i zmíněná písnička. S Pepou Vojtkem připravuje i celou novou desku v tomto duchu. "Jedna moje půlka zůstane u muzikálu a druhá půjde rockovo-popovou dráhou," uzavřela Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám