Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Leoš Noha (43), kterého diváci znají především z oblíbeného seriálu Okresní přebor, kde ztvárnil šišlajícího veterináře Ádu, se teď představuje jako Dan Musil v sitcomu Helena. V tom mu jeho role předepisuje i několik polonahých a postelových scén, které prý rozhodně nepatří k jeho oblíbeným.

Zkušenosti s polonahými scénami má herec už z Okresního přeboru. „Při natáčení Okresního přeboru jsme často měli scény do půli těla. To se naštěstí dá jakžtakž zvládnout, ale i tak na vás kouká celý štáb," řekl Noha s tím, že raději hraje komplet oblečený.

Proto postelové scény nepatří k jeho oblíbeným, a to ani v případě, že mu je partnerkou krásná Sandra Pogodová (49) coby Helena. „Natáčení intimních scén mi vůbec nejde a ani mi to není nijak zvlášť příjemné. V Heleně máme několik postelovek a musím říct, že jsem vždycky nervózní. Nicméně v civilu je mi to zase na druhou stranu velmi příjemné a jsem si jistý v kramflecích," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám