Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z největších českých modelingových hvězd Pavlína Pořízková (59) má i v 55. letech neuvěřitelné tělo. A je si toho dobře vědoma. Dokonce tak, že se nebojí předvést v bazénu nahoře bez. Vnady na snímku zakrývají jen její dlaně.

Pavlína, se stejně jako většina hvězd, potýká na sociální síti s hejtry. Tito lidé, chtějí hlavně ublížit a píší jí sprosté zprávy. Rozhodla se je tedy slušně požádat, aby ji přestali sledovat a její účet na sociální síti opustili.

"Moje zeď na Instagramu je můj domov. Moje dveře jsou vždy otevřené, a to ať už jsem doma nebo ne. A všichni jste vítáni. Někteří z vás přicházejí, protože jsme přátelé nebo známí. Někteří jste tu proto, že mě znají a chtěli by být mými kamarády. Jiní jsou pouze zvědaví. Najdou se ale i tací, kteří přicházejí s určitým očekáváním a když není naplněno, začnou mě urážet. Poslední skupinou jsou ti, kteří tu jsou jen proto, aby ubližovali," napsala Pavlína.

"Nesouhlas s určitým respektem je vítán, protože jak jinak se můžeme z něčeho poučit? Ale stále je to tady můj dům. Pokud se vám nelíbí - odejděte. A vy ostatní, kteří tu jste pro tu skvělou komunitu, informace a možná nějakou tu zábavu a smích, jste vřele vítáni," dodala bývalá modelingová hvězda ke snímku z dovolené v Kostarice, který jí díky obnažení zajistil větší dávku pozornosti k textu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám