Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchod s přítelem Jakubem Horou, operace slepého střeva nebo přestřelka s vedením České Miss. Modelka Nikol Švantnerová (31) letošní půlrok neprožívá zrovna ideálně. A nyní má další zdravotní problémy. Nikol má únavovou zlomeninu nártu.

"Týden mě noha pobolívala. V Budějovicích jsem se konečně dokopala k doktorovi a zjistili mi únavovou zlomeninu. Je to z větší zátěže," řekla Super.cz Nikol. "Ráda běhám, chodím do fitka. Po slepáku jsem cítila, že mi to hrozně chybí. A tak jsem šla do plných na maximum. Dala jsem tomu hodně zabrat. Hlava neměla rozum, tělo ho dostalo," přiznává modelka.

Nikol odmítla ortézu i berle, nohu má obvázanou. Slíbila lékařce, že bude v klidovém režimu. Ten hned první den úplně nedodržela a vyrazila do Tábora na koncert zpěvačky Dary Rolins. Ale na parket vlítnout nedokázala.

"Jakmile slyším hudbu, probouzí se ve mně ďábel. Budu na sebe dávat pozor, nejsem blázen a nechci, aby se mi přitížilo. A pokud to nedodržím, přijde sádra, berličky. To si samozřejmě nepřeji," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám