Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) se potýká s poměrně velkým problémem. Její titul Česká Miss 2015 ji opravňuje reprezentovat naši zemi na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Organizátoři jedné z nejvýznamnějších akcí svého druhu jí ale pěkně zavařili, neboť posunuli termín konání akce o několik týdnů dříve. Nejkrásnější Češce se tak zhroutil její plán příprav.

„Předpokládali jsme, že poletím až po Novém roce, a nakonec mi Miss Universe oznámilo, že poletím už teď. Finále mě čeká 20. prosince, takže je to všechno narychlo. Je toho hodně naráz, ale nedá se nic dělat, musím to nějak zvládnout,” říká Nikol, které soutěž organizovaná americkým finančním magnátem Donaldem Trumpem naruší vánoční svátky.

Bývá obvyklé, že se krásky před účastí na takové akci připravují jednak fyzicky, kdy trénují své postavy a ladí svůj vzhled, a pak také duševně, kdy se například zdokonalují v angličtině nebo si připravují svůj projev. „Co se týká angličtiny, tak se nějak připravím. Co se týká cvičení, tak jsem tomu chtěla věnovat víc času, ale za měsíc se nedají zvládnout zázraky. Dělám ale, co se dá, tak uvidíme,” krčí rameny Švantnerová.

Největší drama bude s přípravou garderoby, kterou má na starost Nikolina dvorní návrhářka Tereza Sabáčková z Českých Budějovic. Ta musí ušít několik koktejlek, kostýmů a večerních šatů o měsíc dříve před plánovaným termínem. „Všechno se šije. Mám kolem sebe spoustu šikovných lidí, kteří dělají všechno proto, aby se to stihlo,” neztrácí optimismus Nikol Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám