Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádková dovolená Nely Slovákové (34) a jejího přítele Martina se chýlí ke konci. Na své poslední zastávce si ale vítězka realityshow Hotel Paradise neodpustila vyfotit se v Evině rouše u dokonalého výhledu z hotelového pokoje. Ostatně už je to taková tradice a podobná nahotinka vznikla během její dovolené v Dubaji, nebo na zastávce v Hong Kongu.

Za poslední dva týdny stihla kráska se svým partnerem navštívit několik asijských zemí. „Výlet byl neskutečný. Zároveň to ale bylo i náročné vzhledem k časovým posunům a několika přeletům, které byly spojené s mezipřistáními,” říká Nela a jedním dechem pokračuje v popisu zážitků: „Na druhou stranu jsme neviděli jen letiště a moře. Hongkong, Filipíny a Peking, prostě zážitek. Kam bych se určitě jednou chtěla vrátit je Hongkong. Nádherné, udržované a čisté město. Kam se dobrovolně už určitě nepodívám je Peking. Špína, nikdo neuměl anglicky, smog, smrad.”

Hned za začátku její cesty nebyla nouze o dramatické momenty. „Když jsme vystoupili z letadla na prvním místě naší dovolené, příteli se podařilo zapomenout v letadle všechny naše ostatní letenky na další cestování i na cestu zpět domů,” vzpomíná s hrůzou v očích blondýna a s úlevou dodává: „Naštěstí nebylo příliš pozdě a dokumenty i s rezervacemi na hotely se nám podařilo dostat zpět během pár desítek minut.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám