Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Štika je v pokleslé rodinné show Štiky za největšího podpantofláka. Ač se s ním nejvýraznější postavička této televizní frašky Monika Štiková (51) rozešla, Michal ve skrytu duše touží manželství zachránit.

A snad každý se mu diví! Monika se do svého stále ještě právoplatného muže neustále naváží a ponižuje ho. V nejnovějším díle Michal slaví narozeniny a dostane nafukovací prsatou černošku.

Autor dárku se mu tak snaží naznačit, že si nemůže najít ženskou. Monika sice popírá, že by za dárkem stála ona, ale soudě podle jejích reakcí je jasné, že se nápad zrodil v její intrikářské hlavě.

„Pomazli se s těma kozičkama,“ vybízela Monika manžela, jenž byl viditelně v rozpacích.

„Hnus, děs,“ reagoval naopak manžel Ornelly Koktové (31) Josef Kokta (67), který se Moničina manžela v zákulisí zastával: „Podle mě to byla urážka pro Michala, protože Michal je furt dobrej chlap, furt mladej chlap, který si tu ženu dovede sehnat sám, a nepotřebuje nafukovací pannu na to. Jsem přesvědčen, že za tím byla Monika,“ řekl.

Reklama

Další články

Načítám