Hlavní obsah
Článek

Australská topmodelka Miranda Kerr (41) už zase fotí reklamy, v nichž ukazuje svoji štíhlounkou postavu. Rok a půl po porodu prvorozeného syna je manželka herce Orlanda Blooma jako proutek, může za to prý její jídelníček. Stravuje se totiž jen tím, co jejímu tělu od pohledu dělá dobře – syrovými biopotravinami.

Miranda své typy na krásu a štíhlost předala magazínu Women’s Fitness. „Mně nejvíce podle mých zjištění uspokojí jídlo, které je plné života, to je jídlo syrové, čisté a bio. My máme vlastní zeleninovou zahrádku v Los Angeles, takže když jdu tam a natrhám si tam čerstvou zeleninu, miluju to. Můj otec měl zeleninovou zahradu, když jsem vyrůstala, babička jen chodila trhat zeleninu a dávala nám ji, tak jsem se to naučila. Opravdu mi to dělá dobře, ty syrové enzymy. Miluju kapustu, špenát, fenykl, avokádo, ráda jím čisté věci,“ tvrdila Kerr v interview pro srpnové číslo vydání časopisu.

Ačkoli je modelkou, které většinou nepovažují jídlo za náplň svého života, Miranda tráví vařením a večeřemi s přáteli hodně času.

„Moc ráda vařím. Miluju, když máme doma spoustu lidí, vařím pro ně a pořádáme večeře. Já vařím vše, ryby, pečeně, záleží to na tom, kdo přijde, jakou mají náladu, co můj manžel rád jí. Já ráda věci připravuji, umím také výborný dezert panna cotta,“ dodala australská kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám