Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluše Bittnerová (46) se nedávno stala maminkou dcery Betynky. Ještě předtím, než se naplno vrhla do maminkovských radostí a starostí, natáčela seriál Temný kraj, kde si střihla roli bohaté ruské paničky Olgy, která je vdovou po ruském bohatýrovi.

„Olga je velmi vkusná dáma, nosí kožichy. Bohužel doma žádný takový kabátek nemám, a ani mi ho nechtěli prodat,“ směje se herečka, kterou do seriálu oslovily přímo autorky Kateřina a Jitka Bártů.

„Celé to chtěly stylizovat do Julije Tymošenkové a myslím, že se to povedlo. Na moje vlasy mi kostymérky přidaly cop a bylo. Mě ta práce s holkama moc baví, spolupráce s nimi je vždy zajímavá. Teď už je to potřetí, co jsme se setkaly.“

Sama herečka je milovnicí krimi žánru, a tak ji obsazení udělalo velkou radost. „Já jsem ta, co vždy milovala Mlčení jehňátek, teď se nám to trochu po tom porodu změnilo, takže se na kriminálku chvilku nepodívám,“ přiznává se smíchem novopečená maminka malé Betynky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám