Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadcházející Vánoce budou první, které Miluška Bittnerová (46) prožije ve vztahu s novým partnerem. Zatím ale není jisté, jestli pár společně oslaví Štědrý den.

„Určitě pojedu do Hořic za rodiči. Zatím jsme neřešili, jestli pojede se mnou," nahlas přemýšlela Miluška. A jak bude slavit konec roku? „Silvestr bude určitě veselej a mezi lidmi. Vlastně se na něj moc těším, původně měl být totiž pracovní, ale odpadla mi dvě představení, tak uvažuju o tom, že odjedu někam do tepla,” s nadšením uvedla herečka, která má v hledáčku Emiráty.

„Zatím jsem to nezačala plánovat, ale už jen samotná představa několika dní strávených na pláži mě dělá šťastnou,” rozesmála se bývalá účastnice letošní řady StarDance.

V butiku se šperky, kde jsme se potkali, se Bittnerová cítila jako ryba ve vodě. „Asi nejsem typická žena, takže jen nečekám, že od chlapa něco dostanu a někdy si šperk koupím sama. Mám ráda polodrahokamy,” říká Bittnerová a jedním dechem dodává: „Nepotřebuju z kamenů energii čerpat, ale spíš se pomocí nich snažím uklidňovat, k čemuž je skvělý třeba růženín.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám