Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na herečku Millu Jovovich se může zdát, že porodí přinejmenším dvojčata. Filmová Johanka z Arku se neuvěřitelně zakulatila, ale přesto v pokročilém stadiu těhotenství zvládá aktivity vyžadující větší fyzickou námahu.

Herečka s ukrajinskými kořeny se ještě před dovršením čtyřicítky stane dvojnásobnou maminkou. Její rodinka s režisérem Paulem W. S. Andersonem se tak vedle sedmileté Ever rozšíří o dalšího člena. Vzhledem k obřímu břichu Milly Jovovich však není vyloučena ani varianta, že dětí přivede na svět více. Nastávající maminka však tělesnou zátěž zvládá bez problémů, což dokázala v parku při venčení psů.

Bývalá modelka, která se dokázala prosadit v Hollywoodu, má bohaté zkušenosti se slavnými muži. Manželství si už vyzkoušela s hercem Shawnem Andrewsem i režisérem Lucem Bessonem, jemuž vděčí za hlavní role ve svých nejslavnějších filmech Pátý element a Johanka z Arku. Do třetice se provdala za Andersona, který ji obsadil do sci-fi hororové série Resident Evil, jejíž sedmé pokračování bylo kvůli těhotenství hlavní herecké hvězdy odloženo na rok 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám