Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová talk show Marty Jandové (50) s názvem MARTA, která měla v úterý večer na Primě svou premiéru, diváky nezaujala. Alespoň ty, kteří se vyjádřili na Facebooku. Kritizují koncept pořadu i moderaci a nebojí se ani ostřejších slov.

Zpěvačka Marta Jandová na nabídku moderovat svou vlastní talk show kývla prý proto, že si chce vyzkoušet co nejvíce věcí, které jí život nabídne, jak řekla Právu. Zároveň zdůraznila, že k moderování přistupuje s velkým respektem. „Já nejsem moderátorka, ale zpěvačka. A tak se i snažím svoji show moderovat. Prostě nehrát si na moderátorku, ale dělat to jako obyčejná holka,“ uvedla.

Což o to, „moderovat jako obyčejná holka“ se jí asi povedlo, divákům to ale nestačí. Právě její projev totiž hromadně kritizovali.

„Hroznější pořad jsme snad neviděli (...) Marto, zpíváš krásně, v porotě jsi byla taky fajn, ale tohle, prosím, ne“, „Taky jsem zklamaná, Marta super, ale jako moderátorka naprosto strašná“ nebo dokonce „Jandová je špatná moderátorka, ječí jako kr... Nikdy více, ztráta času“, psali.

Ti, kterým se pořad případně líbil, mlčeli. Pod upoutávkou na první díl se objevil jediný pochvalný text: „Super, super a palec nahoru, skvělá parta příjemných a krásných lidí. Opravdu skvělá Marta a její úžasní hosté. Dlouho jsem v TV na žádném programu neviděla tak upřímný a velmi příjemný pořad“, zní.

Přitom co se sledovanosti týče, premiérový díl si nenechalo ujít slušných 388 tisíc diváků. „Se sledovaností jsme spokojení a věříme, že se diváci podívají i na druhý díl s Vendulou Pizingerovou a Michalem Davidem,“ řekla Super.cz Zuzana Brzáková z FTV Prima.

Tak uvidíme, jak si Martina show povede dál. Co do množství televizních diváků i jejich dojmů.

Reklama

Další články

Načítám