Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalého přítele britské princezny Beatrice Paola Liuzza našli mrtvého v hotelu v Miami, kde se měl předávkovat drogami. K neštěstí došlo v únoru. „Bylo to vyšetřované jako předávkování. Šetření zatím nebylo uzavřeno, stále probíhá,“ uvedl policejní důstojník Michael Vega. Liuzzovi bylo 41 let.

S princeznou syn zámožného italského podnikatele randil před necelými dvaceti lety, kdy bylo Beatrici 17 a jemu 24. Strávit spolu měli pouhý rok, přesto došlo i na seznámení s urozenými rodiči.

Princ Andrew a Sarah Ferguson řečená Fergie si prý chlapce své dcery velmi oblíbili, Paolo například tvrdil, že princeznina matka „mladé“ doprovázela na večírky v Londýně i New Yorku nebo že před Fergie i oběma jejími dcerami, tedy princeznami Beatrice a Eugenií, kouřil na dovolené na Jamajce marihuanu. S rodinou byl také na lyžovačce ve švýcarském středisku Verbier.

Podle deníku The Sun muž podlehl automatům a drogám a nadělal dluhy u lichvářů. „Po osobní stránce se mu nedařilo. Začal užívat spoustu léků, později pak kokain a těžší drogy. Byl to velmi rychlý životní styl a všichni jsme se báli, že ho to jednou dožene,“ cituje zmíněný deník jednoho z přátel zesnulého.

Za držení kokainu měl být v Austrálii v roce 2009 dokonce zadržen, ve stejné zemi prý neplatil účty za ubytování a restaurace v kasinu. Jeho kontroverzní minulost začala ještě dříve, v roce 2002, kdy byl obviněný z neúmyslného zabití spolužáka na univerzitě. Šlo o tragický konec bitky. Obvinění bylo později zmírněno na napadení a Liuzzo dostal veřejně prospěšné práce.

Jeho velkou vášní byly i ženy, sám dokonce uvedl, že princeznu v době jejich vztahu podváděl.

Rozchod přišel v roce 2006, kdy se znovu začaly veřejně řešit jeho skandály z minulosti, a princezna proto na rady okolí vztah ukončila. Údajně jí to ale zlomilo srdce.

Princezna Beatrice je dnes šťastně vdaná za developera a člena italské šlechtické rodiny Edoarda Alessandra Mapelliho Mozziho. Mají spolu dceru Siennu. Paolo Liuzzo se nikdy neoženil, jeho pohřeb se konal v únoru na Long Islandu, kde vyrostl.

Reklama

Další články

Načítám