Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu opět Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy, které rezonovaly Českem v minulých letech.

Vzpomínáte si, jak před osmi lety vyvolal Marek Eben (66) pozdvižení? Na jaře v roce 2016 si totiž v Olomouci na jedné hudební akci vtipně rýpl do tehdejšího prezidenta Miloše Zemana a do jeho tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka. Oblíbený moderátor netušil, že některé z fanoušků tím velmi pohorší a znechutí. Eben totiž dostal na stagi korunu. Při této příležitosti prohlásil, že musí být zhovadilejší než skuteční vládci, že je to ale vzhledem k jejich činům velmi těžké. A že si bude muset pořídit dva tiskové mluvčí. Jeden bude na hledání věcí, které nebude moci najít, druhý na řeči, které nikoho nezajímají. A že má poradce, avšak nikomu není nic do toho jaké.

Vlna odporu se okamžitě zvedla a lidé mu začali psát věci jako „Kolik ti platí Válečku americká ambasáda?“ nebo „Připadal mi chytrý“. Někteří dokonce začali vytahovat jeho milovanou ženu, která je na vozíčku. Co si budeme povídat, ztráta takových fanoušků nebyla zas tak hrozná a Marek by stejně takové obdivovatele mít nechtěl.

Je tomu pět let, co Aničku Slováčkovou (28) vydíral hacker. Oblíbená zpěvačka a herečka se totiž stala další českou hvězdou, které se nabourali do internetového účtu, kde v té době měla už přes sto tisíc sledujících. Za odblokování po ní požadovali tučnou částku. Anička ale nehodlala poslat ani korunu. A jak to dopadlo? Anička si založila nový profil, ten, o který přišla, se jí následně podařilo získat a ten nově založený nakonec věnovala své kapele… dnes má Anička 210 tisíc sledujících.

A vzpomínáte si na okamžik, kdy Lucie Vondráčková (44) překvapila nádhernou fotkou bříška? To i další zajímavosti z českého showbyznysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback.

Reklama

Další články

Načítám