Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) se potýká s nemocí. Viróza ji přikurtovala na lůžko, podle našich informací chorobu doprovází čtyřicítky horečky a prakticky dočasná ztráta hlasu. „Není jí dobře. Je to úporné,“ potvrdil manažer zpěvačky Vít Rotter.

Zpěvačka se měla objevit začátkem týdne na předvolebním vystoupení v Praze, kvůli zákeřným bacilům se ale musela omluvit. Stejně tak se nemohla zúčastnit středečního křtu v pořadí již třetího cédéčka trojice zpěváků La Gioia, stříbrných finalistů Talentu 2011. „Paní Rottrová se nám omluvila. Leží doma s horečkami. Potěšilo nás to, že si alespoň jednu skladbu z alba Adagio poslechla přes telefon,“ svěřil Super.cz manažer uskupení La Gioia.

Pánové chtěli mít na křtu Rottrovou jako zástupkyni Česka, Hanu Gregorovou (71) zase coby představitelku slovenské umělecké obce. V té se nakonec nezapřel komediální talent a zahrála i svou kolegyni, která prostřednictvím manažera uklidňuje fanoušky s tím, že její speciální vánoční turné není nemocí nijak ohroženo.

„Kdybyste na příští desku pánové potřebovali nové aranže, nezapomeňte, že mám šikovného syna,“ vtipkovala na závěr v narážce na Ondřeje Brzobohatého jeho matka.

Reklama

Další články

Načítám