Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před pár měsíci nám zpěvák Marian Vojtko (51) představil svoji přítelkyni Helenu, která ho doprovázela na natáčení videoklipu se seskupením 4 Tenoři v Tunisku. A už ji ukázal i svým rodičům. "Viděli ji tedy teprve jednou," upřesnil zpěvák, který momentálně exceluje v muzikálu Čarodějka v divadle GoJa Music Hall.

"Přiznám se, že maminka pro mě chce tu nejlepší ženu na světě, takže s mými partnerkami nevycházela vždycky dobře. Nezazlívám jí to, protože mě zná, ví, jaký jsem a koho vedle sebe potřebuju. Ale maminka je zdravotní sestra, partnerka lékárnice, takže k sobě nemají daleko ani profesně. Obě se starají o moje zdraví," řekl nám Vojtko.

Vypadá to, že vše je na dobré cestě a Marian se dokonce rozhodl, že přítelkyni vezme na Vánoce k rodičům na Slovensko. "Měli bychom strávit Vánoce společně. Těším se na to. I na to, jak půjdeme na půlnoční mši, kterou mám moc rád. Ještě jsem to tedy přítelkyni neoznámil, tak se to možná dozví až z tohoto videa. Snad nebude moc ve stresu. Ale nemá se čeho bát. Rodiče nekoušou," ujišťuje Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám