Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Marek Ztracený (39) se poté, co se z něj stal pyšný otec syna Marka a odstěhoval se zpátky domů na Šumavu, uklidnil a už neřádí každý den na bujarých večírcích.

Přesto sám sebe označuje za rockera a na výjezdech s kapelou nepohrdne skleničkou alkoholu. Nezastavila ho dokonce ani nedávná prohibice.

„Mám rád český alkohol a hrozně rád podporuju českou ekonomiku,“ vtipkoval v pořadu Limuzína, ve kterém ho vyzpovídal moderátor Míra Hejda.

Ztracený přiznal, že už toho zdaleka nevypije tolik jako dřív. Prohibice mu však v popíjení alkoholu rozhodně nezabránila.

„Byla to prohibice neprohibice, alkohol je k dostání všude, tak jsem si jen dal pozor, aby to byl ten kvalitnější. Je pravda, že když jsme někam přijeli s kapelou a večer někam zašli, tak nám nalili i přes tu prohibici,“ prozradil zpěvák, který samozřejmě nikomu nevykládal, v jaké hospodě konkrétně prohibici porušili. Jaké další zajímavosti na sebe Marek Ztracený, který se vrátil k mamince svého syna, prozradil, se dozvíte už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám