Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Michal Jančařík se opět vrátí před televizní kamery, to je zpráva, která se nedávno objevila v médiích a z níž měli všichni jeho fanoušci, kteří na něj v těžkých chvílích mysleli, obrovskou radost. A nyní přichází další informace, od 2. října bude moderovat nikoli Počasí, ale Polední Sportovní noviny.

„Dne 16. srpna jsem se po deseti měsících vrátil do studia TV Nova. Zkoušeli jsme několik formátů, a když se ve studiu zhasla světla a rozsvítila červená, na vteřinu jsem oněměl. Byl to velice silný moment - v tu chvíli jsem věděl, že jsem zpátky,“ vypráví osudem zkoušený moderátor.

„Od té doby se roztočil kolotoč tréninků, úprav ve studiu, kostýmních zkoušek atd. Nebylo to pro televizi vůbec jednoduché a já moc děkuju lidem na Nově, že jim to stálo za to. Každou vteřinu si po tak dlouhé absenci nesmírně užívám a obrovsky se těším na druhý říjen. Vrátím se na obrazovku přesně do roka a do dne. A abych to trochu odlehčil a ukázal, že se ve sportu vyznám - jsem na tom teď vlastně lépe, než Jarda Jágr, protože já už svoje angažmá mám,“ vtipkuje.

Michal Jančařík v minulých dvanácti měsících absolvoval transplantaci ledviny, která se mu mnohonásobně zvětšila a loni v létě praskla, zákrok byl tudíž nezbytný. Tři dny na to se ale bohužel dostavily komplikace, které Michala bohužel odkázaly na invalidní vozík.

Diváci jej znají z Počasí, ke sportu má ale Michal velmi blízko. Jako cyklistický nadšenec vydal dokonce několik cykloprůvodců.

Reklama

Další články

Načítám