Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme na Super.cz už psali, do seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací herec Petr Štěpánek alias Eduard Valšík. Před kamerou se tak znovu potkává se svou manželkou a seriálovou exmanželkou Zlatou Adamovskou (65), ztvárňující doktorku Bělu. Lékařkou je také úplně nová postava, kterou si s sebou Valšík přiváží. Co o ní Štěpánek řekl?

Valšíkovu snoubenku hraje Marika Šoposká (34), ztvárňuje mladou doktorku Brigitu. „Eduard se vrací, protože mu bratr Jindřich zavolal, že je Běla dost nemocná a potřebuje pomoct. Všechny ale zaskočím tím, když za mnou za pár týdnů přijede velmi mladá partnerka, také Češka, Brigita Mrázková, které říkáme Bibi. Marika Šoposká, která Bibi hraje, je moc šikovné a milé děvče. Působí ještě mladším dojmem, než by měla hrát, což je samo o sobě takový paradox, že se mi to moc líbí,“ pochválil si natáčení s kolegyní Štěpánek.

Pro Šoposkou je Ordinace první zkušenost s nekonečným seriálem, manželé Adamovská se Štěpánkem jsou již ostřílení účinkující. „Určitě je výhoda být v jednom seriálu s manželkou. Profesně na sebe slyšíme, a tak práce ubíhá jednodušším způsobem,“ uvedl Štěpánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám