Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Křížková (39) prožila nejsmutnější výročí svatby. Přesně před dvanácti lety si řekli s jachtařem Davidem Křížkem "Ano" na zámku Zbiroh. Na magické místo jejich pohádkového dne se vrátili i při desátém výročí svatby, aby si svůj den připomněli, a také chtěli zámek ukázat dětem.

Bohužel dvanácté výročí svatby "oslavili" ve věznici. David je v borské věznici ve výkonu trestu. Za zpronevěru ho soud poslal do vězení na 3,5 roku. Lucie právě v den výročí měla umožněnou návštěvu svého muže. "Byla jsem na první návštěvě svého muže," řekla Super.cz Křížková.

Doposud byli manželé v kontaktu především díky telefonu a dopisům. Na osobní setkání došlo až teď. "Výročí bychom uměli oslavit lépe. Ale... V tom všem bylo dnešní objetí tak cenné," prozradila Křížková, která doufá, že Nejvyšší soud by mohl trest jejímu muži zmírnit a ona i děti by ho mohli přívítat doma výrazně dříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám