Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku pracuje jen výjimečně, neboť většinu pracovních aktivit má Linda Vojtová (38) za velkou louží. Onou výjimkou potvrzující pravidlo se stala jarní kampaň české módní skupiny, jíž se historicky první česká vítězka světové soutěže Elite Model Look stala tváří.

„Dlouhou dobu jsem si vybírala, kterou zakázku bych v České republice přijala. Tato nabídka mě upoutala nejen celým konceptem této firmy, ale i tím, že se rozhodli podpořit koncert mého dědy Vadima Petrova,” svěřila Super.cz Vojtová, která koncert uspořádala minulou neděli ve Smetanově síni Obecního domu v Praze už potřetí za sebou.

Ve světě Linda Vojtová fotila pro přední módní značky, jako je Max Mara, Versace, La Perla, Escada nebo Giorgio Armani, zazářila na exkluzivních přehlídkách modelů Dior, Louis Vuitton či Chanel a objevila se na obálkách zahraničních edic prestižních módních magazínů jako Vogue, Harper´s Bazaar a dalších.

Požádali jsme ji tedy, aby porovnala práci českých módních fotografů s těmi zahraničními. A za světem prý nezaostáváme. „Fotograf Matúš Tóth a celý jeho tým odvedl skvělou práci a na její výsledek se moc těším,” řekla Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám