Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O politice se říká všelicos. Že je to vážná věc, druhé nejstarší řemeslo na světě nebo také pořádná špína. Moderátoři Leoš Mareš (47), Libor Bouček (43) a Patrik Hezucký (43) ale předvedli, že to může být také pořádná sranda.

V éteru rádia Evropa 2 si Libor Bouček usmyslel, že se dá na politickou dráhu. A aby byl přesvědčivý, svou strategii trénoval právě s Hezuckým a Marešem.

"My se především snažíme dělat to dobré pro lidi. Nelíbí se nám korupční stav v téhle zemi. Stávající situaci hodláme řešit razantně a radikálně," vysvětloval Libor. "Takže když se dostanete k moci, budou výsledky?" ptá se svého kolegy Patrik Hezucký. "Budou výsledky, otevřeme kauzy a budeme pro transparentnost,“ vyjmenoval Bouček své plány.

Už tak dost šílený rozhovor nakonec ještě Leoš Mareš okoření otázkou, zda se Libor Bouček narodil nahý nebo už ve značkovém oblečení. Tihle tři pánové zkrátka vědí, jak pobavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám