Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako parťačka Kristýny Leichtové (38) v cukrárně v seriálu Ohnivý kuře se herečka Lucie Polišenská dostala do diváckého povědomí. A popularitu zatím vnímá jen pozitivně. "Je fajn, že postava, kterou hraju, je prima holka, která nikoho nenaštve ani nepopudí. Takže to, čemu se říká popularita, vnímám zatím v příjemné formě," svěřila Super.cz.

"Ale na druhu stranu je mi to úplně jedno. Dělám deset let divadlo, teď zrovna zkouším v Národním divadle, takže jsou pro mne důležitější jiné věci. Ale když mě někdo potká, je na mě hodný a slušný a na něco se mne zeptá, tak samozřejmě odpovím," dodala s tím, že třeba panáky jí ale v hospodě neposílají. "Já teď do hospody moc nechodím, tak jsem se ještě do téhle fáze nedostala," smála se.

"Ale až začnou prázdniny a budu mít víc času, tak samozřejmě dojde k nějakému posezení, dám si vínečko, pivečko, bazéneček a bude pohoda," těší se na léto Lucie. Nás ještě zajímalo, zda seriálová cukrářka sama miluje sladkosti. "Jsem z Moravy, moje babičky skvěle pečou, každý z Moravy má k pečení a vaření vztah. Sladké ale radši vyrábím, než jím, a teď se zrovna chystám naučit se klasické povidlové buchty a dvojctihodný koláče. Ale jsem spíš masová," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám