Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se věnuje podnikáni a své kosmetické značce Kylie Cosmetics, na sociálních sítích Kylie Jenner (26) provokuje svým bujným poprsím. Ať už jej vystaví v černé podprsence nebo barevných bikinách, pohled na její křivky fanoušci vždy ocení.

Prsa nedávno předvedla při pořizování zrcadlového selfie. Kylie je majitelkou opravdu bujného poprsí, i když někteří pochybují, že je pravé.

O její figuře, konkrétně o zadečku a vnadách, se spekuluje léta. Fanoušci si nemohli nevšimnout, že se postava Kylie v průběhu jejího dospívání až příliš nápadně začala podobat figuře její starší sestry Kim (43). Je otázkou, jestli za jejich těla tvaru přesýpacích hodin mohou jednoduše geny nebo šikovný plastický chirurg.

Kylie kromě výplní rtů žádné zákroky na svém těle nepřiznala a na případné hejty už si nejspíš také zvykla. Jako mladá miliardářka si z nich totiž opravdu těžkou hlavu dělat nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám