Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Kim Kardashian (43) se před Vánoci přeci jen dočkali svého idolu. A není to překvapivě v podobě selfíček ani její přítomnosti na nějaké společenské akci. Kim se rozhodla být součástí něčeho daleko zajímavějšího, co si mohou její nejvěrnější pouštět stále dokola. Kim, která se už několik měsíců drží mimo veškeré společenské dění, natočila svůj spot v rámci adventních videí magazínu Love.

Televizní reality hvězda je na záběrech pochopitelně krásná a vzrušující, ale zdaleka není tak lascivní a prvoplánová, jak jsme u ní byli zvyklí. Že by se Kim po děsivé zkušenosti s ozbrojeným přepadením v Paříži a psychických potížích jejího muže Kanyeho Westa skutečně stala pokornější osobou?

Tímto videem Kim následovala řadu celebrit, které už se na letošním předvánočním projektu magazínu podílely. Pravidlo zní: Na každý den během adventu jedna slavná kráska. Kromě její mladší sestry Kendall Jenner to byly už například Rita Ora, Bella Hadid, Irina Shayk, Heidi Klum, Doutzen Kroes a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám