Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy jsou neustále rozlítané po světě, a tak je velmi náročné obě zastihnout v Čechách. Ale kvůli fotce do kalendáře pro neziskovou organizaci Alzheimer Home našly společný termín, aby se sešly na tenisových kurtech. Lákalo je seznámení s dvojčaty Aloisií a Antonií, kterým je 101 let a obě v již zmíněném centru v pražských Modřanech žijí.

"My jsme se v životě s moc dvojčaty nepotkaly. Asi třikrát. Ale tohle je úplně něco jiného, v životě jsme se nepotkaly s někým, komu je víc jak 100 let, a navíc jsou to jednovaječná dvojčata. Je neuvěřitelné, jak jsou obě dámy vitální a velmi milé. Je to pro nás čest, že jsme dostaly tuhle možnost," prozradila Karolína Plíšková (32).

101letá dvojčata se společně s tenistkami vyfotila do kalendáře, jehož patronkou je herečka Jiřina Bohdalová, které bude také patřit jeden měsíc. V dalších měsících se objeví Michal David, Eva Perkausová a Roman Šebrle, seskupení Partičky, porota show Tvoje tvář má známý hlas, Sabina Laurinová, účastníci StarDance nebo rybář Jakub Vágner. Křest kalendáře za přítomnosti hvězd bude na přelomu listopadu a prosince.

Reklama

Další články

Načítám