Hlavní obsah
Článek

Večírky přidružené k předávání amerických Oscarů měly i české zastoupení. Modelky a i v zahraničí celebrity hodné pozornosti Petra Němcová (44) a Karolína Kurková (40) se blýskly hned na dvou z nich.

České krásky dorazily shodně jak na charitativní akci Eltona Johna na podporu léčby AIDS, tak na party magazínu Vanity Fair. Zatímco Petra volila v obou případech šaty s vysokým rozparkem, jednou žluté, podruhé stříbrný top s červenou sukní, Karolína oblékla v prvém případě bílý komplet saka a kalhot, ve druhém zlaté minišaty.

Žlutá róba Petry Němcové z kolekce řecké značky Celia Kritharioti stojí za pozornost nejen díky výrazné barvě. Modelka se jí připojila k zelené výzvě s názvem Green Carpet Challenge, jež nabádá k nošení oděvů ušitých z udržitelných zdrojů.

„Celebrity používají módu jako způsob vyjádření. Na Zlatých glóbech všichni oblékli černou na podporu hnutí Time´s Up! Musíme v užívání módy tímto způsobem pokračovat, a proto jsem se přidala ke Green Carpet Challenge,“ uvedla Petra na Instagramu a o své róbě napsala, že byla ručně ušita v ateliéru v Aténách a byla vyrobena z organických a recyklovaných materiálů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám