Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si Karel Gott (†80) zahraje v pohádce, jsme vás na Super.cz již informovali. Zpěvák se před pár týdny zúčastnil kostýmové zkoušky.

Teď už je natáčení nové československé pohádky Když draka bolí hlava, kde si s Gottem zahraje i jeho dcera Charlottka (12), v plném proudu. Mnohonásobný Slavík si zahraje roli kováře, později krále. Jeho partnerkou bude Kamila Magálová herečka Slovenského Národního Divadla, která si zahraje roli panímámy.

Natáčelo se v malebné krajině Beskyd ve vesničce Hrčava, která těsně hraničí s Polskem a Slovenskem. Karel Gott byl z místa natáčení opravdu nadšen.

„Lokace je vybraná opravdu výborně a s citem. Je to pro nás relax a inspirace, protože příroda dodává klid a pohodu. Jsem rád, že nehraju sám sebe, ale kováře. Muže šlachovitého, svalnatého, na kterém je vidět, že je ošlehaný ohněm kovárny a je z něj cítit životní zkušenost,“ pochvaloval si roli zpěvák.

Partnerkou bude Karlovi Kamila Magálová, kterou můžete znát například z komedie Líbáš jako Bůh.

„Je to výborná herečka a já se přiznám, že mám trochu trému, když vedle mě hraje taková osobnost,“ dodal překvapivě Karel.

Magálová v pohádce přijala roli partnerky kováře, ke kterým na prázdniny přijedou vnučka Barborka a vnuk Tomík. Vnučku si zahraje dcerka Karla Gotta Charlottka Gottová a vnuka Alešek Nykodým.

Jeden z kostýmů byl připraven také pro sestřičku Charlottky, Nelly Gottovou (10), která se v pohádce také objeví v malé epizodní roli a bude to vůbec poprvé, kdy si se svým tatínkem zahraje.

Gott navíc pro pohádku nazpíval také titulní píseň se svou dcerkou Charlottkou s názvem Když draka bolí hlava.

A kdy půjde pohádka do kin? Diváci se na ni mohou těšit od 24. října, kdy má premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám