Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tou, kdo byl skoro nejradši, že už je Český ples za námi, byla modelka Veronika Chmelířová (37). Byla totiž v organizačním týmu a přípravám se věnovala už od srpna. "A úplně první přípravy byly už na jaře loňského roku," řekla Super.cz Veronika, která ještě dopoledne kontrovala i vůně na toaletách.

"Ten večer už si docela užívám, ale pořád ještě něco kontroluju. A na tanec to moc nevidím, Beata Rajská (61) si možná myslela, že jsem vyrostla, protože mám v šatech problém jít i po schodech. Ale až bude zpívat Karel Gott (†80), tak to prostě nevydržím sedět," smála se. Nicméně její nádherná róba šla na dražbě pro nadaci Veroniky Kašákové na dračku.

Na ples dorazila s rodinou a také s utajovaným mužem, který se v jejím životě objevil po rozvodu s hokejistou Milanem Procházkou a jehož totožnost stále tají. Snímek fešáka, který s její rodinou usedl vedle ní ke stolu, se nám ale získat podařilo. Podívejte se na něj ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám