Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České Miss Jitce Nováčkové (31) za dva týdny skončí panování a bude muset předat korunku další královně krásy. Půvabná blondýnka nenechává nic náhodě a přiznala, že by ji potěšil nový, bohatý přítel. Za milionáři se vypravila až na Slovensko.

Připojila se k partičce, která letěla do Nízkých Tater soukromým letadlem a už na cestě se posilňovala francouzským šampaňským. "Musím opatrně, dva měsíce jsem vůbec nepila," svěřila Jitka, která se snaží hubnout.

Ještě odpoledne, které trávila na svahu v letovisku Jasná se Jitka moc nesnažila. Na rozdíl od Agáty Hanychové (38) se ani v rámci show Bikini ski nesvlékla do plavek a v bílé bundičce a na sáňkách vypadala nevinně jako dítě.

Pak si nechala poradit od zkušenejších a na večerní párty, kde byla největší koncentrace slovenských milionářů, zvolila pořádný dekolt a obtažené stříbrné šaty, do nichž jí musela Agáta pomáhat, aby vůbec zapnula korzet.

"Nikoho teď nemám, nejsem zamilovaná, takže jsem vztahům otevřená," svěřila se Jitka, která okouzlovala přítomné pány. Dlouho ale nevydržela a už v jednu ráno musela večírek opustit, protože se necítila ve své kůži. "Trošku jsem přepálila začátek, tak jsem si šla radši lehnout. Ale příště to dopadne určitě lépe," slíbila s tím, že když ji do Tater opět pozvou, určitě neodmítne.

Reklama

Další články

Načítám