Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) dlouho toužila své okolí oslňovat zářivým úsměvem, rozhodla se do toho prásknout a před několika dny si zuby konečně nechala vybělit. „Vždycky jsem obdivovala dokonalé úsměvy hollywoodských hvězd. Zrovna u mě se to určitě vyplatilo, protože se směju od rána do večera,“ řekla sympatická blondýnka. Jenže ouha, mlsná Jitka nevydržela dietku a na zákrok musela znovu.

„Výsledek byl parádní, ale udělala jsem chybu, že jsem neposlechla pana doktora, který mi naordinoval týdenní bílou dietu, kdy je zakázané jíst potraviny, které barví. Vztahuje se to například na borůvky, kávu, červené víno, ale také čokoládu a to jsem prostě nevydržela,“ přiznala se Jitka. Zákrok si proto musela zopakovat.

„Hned na příští návštěvě mě pan doktor odhalil a okamžitě jsem šupajdila na druhou bělící kůru. Teď si již dávám pozor a ten týden ráda vydržím,“ slíbila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám