Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2011, modelka a youtuberka Jitka Nováčková (31) si užívá romantiky na exotických Maledivách. Tam odletěli krátce před svátky s přítelem, finským fotbalistou kopajícím v Dánsku Timem Sparvem, se kterým česká kráska žije již tři roky.

Jitka hned při vybalování kufru v hotelové vilce zjistila, že si zapomněla oblečení. "Jsem zběhlá v cestování, mám všechny miniaturky krémů, jsem vždy připravená a teď jsem zjistila, že jsem si zapomněla oblečení. Kopičku s oblečením jsem nechala doma. Mám tu jen dvoje šaty. Na ostrově jsou jen dva obchody, nic tu není. Tenhle hadřík stojí třeba dva a půl tisíce korun," prozradila Nováčková.

Také prozradila obavy ze žraloků. "Je tu prý 26 druhů žraloků. Tima to rozhodilo," dodala krásná Jitka.

Nováčková předvedla své tělo v plavkách. Sama přiznala že doba, kdy měla modelkovskou postavu velikosti XS či S, je dávno pryč. "Modeling se ke mně vrací. Když jsem si řekla, že si budu žít klidně v "emku", začali klienti bookovat normální holky. Teď jsem nafotila kampaň a najali si mě kvůli mé postavě, která není úplně hubená," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám