Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitce Čvančarové (46) se po narození dcery Eleny Emilie (1 měsíc) úplně změnily životní priority. Z prací posedlé workoholičky, která běhala z divadla do divadla a ze seriálu do seriálu, se jako mávnutím kouzelného proutku stala šťastná matka na plný úvazek.

„Na kariéru se mohu vykašlat. To není to nejdůležitější na světě," řekla v rozhovoru pro Blesk. Herečka se v roli maminky cítí úžasně a pracovní zakázky co nejvíce oddaluje. Popřela například skutečnost, že by měla už 1. března hrát v premiéře muzikálu Bídníci.

„Nastoupím tam někdy koncem dubna a budu zatím hrát pouze v odpoledních představeních," říká Jitka, která to má všechno perfektně vymyšlené. Zatímco bude běhat po divadelních prknech, bude její manžel Petr Čadek jezdit s dcerou v kočárku po parku.

Čvančarové se daří zázračně shazovat těhotenská kila. Je za to ráda, neboť během svého požehnaného stavu přibrala celkem třicet kilogramů. „Byla jsem samá voda. Den po porodu jsem už měla o dvacet kilo méně a teď mám navíc jen osm a jde to postupně dolů," tetelí se herečka, která by co nejdřív chtěla další dítě. „A co nejdřív to půjde, se pokusíme o další děťátko. Kdyby to šlo, ráda bych měla třeba pět dětí," šokuje Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám