Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Aneta Vignerová (36) ukázala na přehlídkovém mole to, čím se nejvíc kochá její přítel, fotbalista Tomáš Ujfaluši.

Půvabná tmavovláska se na módní přehlídce, která byla součástí charitativního večera na podporu vzdělání a výživy dětí v Bangladéši, představila v nádherných šatech s hlubokým výstřihem, který dal vyniknout jejím nádherným vnadám.

Přítomní pánové mohli na atraktivní Anetě oči nechat, a to přitom nebyla zdaleka jediná kráska večera.

Ve společenských i svatebních šatech ukázaly své dokonalé křivky také modelky Jitka Válková (32), Lucie Smatanová či Lucie Váchová, které se díky mateřství krásně zvětšila prsa.

Jitka Válková byla sice nemocná, ale i tak, nadopovaná prášky, suverénně zazpívala některý ze svých hitů. "Snažím se zpěvu hodně věnovat, neustále na sobě pracuji a jsem moc ráda i za podporu, kterou mám od svého okolí," prozradila Válková, kterou na akci doprovodil přítel Mirek Cipra. Krásné modelky si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám