Hlavní obsah
Článek

Když počátkem září Daren Aronofsky (48) a Jennifer Lawrence (33) v Benátkách uvedli světovou premiéru společného filmu matka!, jako zamilovaný pár nevypadali. Po festivalu nejspíš usoudili, že není nutné dělat tajnosti, a konečně vzájemné sympatie netají.

Režisér musí po boku výrazně mladší oscarové herečky cítit zadostiučinění. Dlouho totiž tvořil pár s Rachel Weisz (47), která jej opustila kvůli Danielu Craigovi. S představitelem Jamese Bonda se seznámili při natáčení hororu Dům snů. Díky matce! se o tom, že to na place může zajiskřit, přesvědčil i Daren.

V Benátkách se nový pár k sobě moc neměl. Režisér se k Jennifer Lawrence choval stejně jako dalším hereckým hvězdám jeho filmu Michelle Pfeiffer a Javieru Bardemovi. Na newyorské premiéře už k sobě ale měli mnohem blíže. O pár dní později pózovali s producentem Arim Handelem na oficiální projekci pro členy Americké filmové akademie.

Hororový snímek matka! u diváku vzbudil rozporuplné emoce. Jedni film označují za přelomové dílo, jiní z kina odcházeli maximálně nespokojeni. V lednu se ukáže, zda rozporuplný počin pronikne do oscarových nominací. Akademie má Darena i Jennifer v oblibě. Aronofsky už byl nominován za Černou labuť, Lawrence byla oceněna za hlavní roli v Terapii láskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám