Hlavní obsah
Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78), kterou diváci znají především jako majitelku pekařství Vilmu Nyklovou ze seriálu Ulice, už přemýšlí, kde spočinou její ostatky, až odejde ze světa. A kvůli synově finanční tísni chce, aby se o ni postaral úplně někdo jiný!

Obermaierová byla jedním z hostů akce, na které bylo ohlášeno v České republice zatím ojedinělé muzeum kumštýřů Herecký dům, které bude sídlit v České Skalici–Ratibořicích. A protože od ní autor nápadu Tomáš Magnusek chtěl nějakou relikvii do muzea (dala mu řadu fotek, například tu, na které je kdysi s bývalým prezidentem Gustavem Husákem), poprosila ho o něco i ona sama.

„Taky by mi mohl něco věnovat. Syn bude mít po mé smrti hluboko do žlabu, takže by ušetřil za pohřeb, kdyby Tomáš zaplatil moje vycpání a vystavil v tom muzeu,“ prozradila svůj morbidní smysl pro humor herečka.

„Dostala jsem také nabídku od Jana Přeučila a Evy Hruškové, že bych mohla jít do jejich společného hrobu, ale to se mi nechce, furt by si povídali a rušili by mě ve spánku,“ vtipkuje Obermaierová.

V Ulici je stálicí už jedenáct let a pořád ji to neomrzelo. „Natáčí se párkrát za měsíc, takže mě to celkem baví a nevyčerpává to. A i co se týče financí, je to dobré, při důchodu je to samozřejmě taková malá domů. Jsou tam také lidé, které člověk rád vidí. Se seriálovým synem Václavem Svobodou jsme se už skoro stali opravdovou rodinou, navzájem se navštěvujeme,“ dodala pro Super.cz herečka, která prý sice už má ve svém věku zdravotní problémy, ale údajně žádné zásadní, takže je řeší takzvaně za pochodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám