Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni ji známe jako milovnici pestrobarevných květovaných minišatů, které k jejímu věku příliš nejdou. Tentokrát se ale vyfikla jako pravá dáma! Ivana Trump (†73) dorazila dnes večer na Pražský hrad v dlouhé róbě s výrazným dekoltem, rozdávala úsměvy a užívala si pozornost médií.

Ve Španělském sále dnes večer paní Ivana převezme ocenění Ambasador České republiky od tvůrců ankety Czech Top 100 za šíření věhlasu naší země i za jejími hranicemi. Stejné ocenění získá společně s ní Karel Gott a věhlasný fyzioterapeut Pavel Kolář.

Gotta na akci doprovodily jeho dvě nejbližší ženy. S manželkou Ivanou přijela i tentokráte zpěvákovi dělat doprovod tisková mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Společně se dávní známí z minulosti Trumpová s Gottem setkali už včera v poledne na slavnostním obědě v Obecním domě, kde si poté, co se velmi vřele přivítali, oba pochutnali na kachně a probrali novinky. Není pochyb, že si užijí i dnešní výjimečný večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám