Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pět měsíců, co si zde vzala za muže prince Harryho (39). A dnes se vévodkyně Meghan (42) do kaple sv. Jiří ve Windsoru vrátila. Tentokrát jako host na svatbě příbuzné, Harryho sestřenky Eugenie.

Ženy po celém světě se zájmem sledují dění nejen kvůli svatbě jako takové, významné společenské události, ale také kvůli šatům nevěsty a přítomných hostů - žen. K nejsledovanějším bezesporu patří vévodkyně ze Sussexu Meghan. Takže co si oblékla?

Zvolila tmavě modrý kabátek a šaty stejné barvy od své oblíbené značky Givenchy, po níž sáhne vždy, když ji čeká opravdu významná společenská událost. V šatech této značky se i vdávala. Nezbytný klobouček i lodičky barevně ladily.

Zatímco některé ženy měly potíže se silným větrem, který v Londýně panuje, Meghan mohla být v klidu. Auto ji i manžela Harryho přivezlo přímo před vstup do kaple, stačilo jen přeběhnout dovnitř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám