Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn cvičitelky Hanky Kynychové (56) Filip už léta sní o kariéře moderátora a nyní se mu plní. Dostal svoji první moderátorskou příležitost na nové dětské televizní stanici. "Je to tak. Mám svůj pořad a jsem za to hrozně rád. Jmenuje se VIP U a mapuje svět teenage celebrit, lifestylu a v neposlední řadě youtuberingu,“ prozradil Filip.

"Byla to pro mě obrovská výzva, protože jsem předtím žádný pořad nemoderoval. Když jsem zvažoval, jestli mám nabídku přijmout, oslovilo mě hlavně to, že kromě pohádek pro děti spolupracuje stanice i s youtubery, což mi přišlo jako skvělý nápad,“ dodává Filip.

A přestože je fešák, přiznává, že je sám! Proč nemá holku? "Měl jsem, ale vždycky jsem měl stres z Valentýnů a narozenin. Teď jsem sám a je mi fajn," směje se Filip, který kromě práce v televizi Tuty ještě studuje třetím rokem na kováře. "Chci, aby moje dívka chápala moje časové možnosti a moji práci. A aby mě brala takového, jaký jsem," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám