Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Reinders (41) si dva týdny užívala s manželem Andrém na dovolené v Dubaji. A vystavila zde svoji parádní postavu a vnady číslo 4. A že bylo na co se dívat!

"Měli jsme se krásně, potřebovali jsme si hlavně odpočinout. Začnu zkoušet muzikál Rocky, hrajeme se Zorkou Hejdovou roli reportérek, dá se říct tedy samy sebe. André organizoval v prosinci obrovský turnaj MMA X Fight Night, letos ho čeká Mistrovství Evropy a světa a do toho bychom chtěli dělat multifunkční tělocvičnu. Potřebovali jsme prostě vypnout, byli jsme úplně vyhořelí," řekla Super.cz Hanka.

Dovolenou pojali volně po všech stránkách, dokonce si dopřáli i nezdravou stravu. "Cvičit jsme byli párkrát, asi třikrát jsme se protáhli. Nehrotili jsme to, hlavně jsme odpočívali. Jeli jsme dovolenkový režim, takže hamburgery, hranolky. Prostě jsme se pořádně vyprasili," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám