Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslistka Andrea Jiskrová je údajně novou milenkou Vaška Noida Bárty. Alespoň to tvrdí její dnes již expřítel Martin Salavec, který vše prozradil médiím. Tvrdí, že za jeho rozchod s Andreou může právě románek s muzikantem. Jiskrová nyní poprvé promluvila.

"K celé kauze mohu dodat pouze toto. S panem Salavcem jsem se rozešla. Poté se mi vloupal do mé osobní korespondence," prohlásila Andrea.

"Nyní vidím, že pokud jsem se s ním rozešla, udělala jsem správně. Jeho následné kroky ať si každý posoudí sám. Rozesílá vše do novin. A k dotazu na Václava mohu říci, že je to výborný muzikant. Těm, co hodnotí jeho osobní život, nelze než vzkázat, že kritiků zde máme plno. Co se týká mého vztahu s Václavem, domluvili jsme se na spolupráci při tvorbě filmové hudby. Myslím, že jsou na světě mnohem, ale mnohem podstatnější věci, než je tato směšná kauza," dodala Jiskrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám