Hlavní obsah
Článek

Večerní akce už nejsou pro ni, proto je Gabrielu Partyšovou (45) docela těžké potkat. "Stáhla jsem se z nich, za devatenáct let v šoubyznysu jsem si jich užila strašně moc, na dalších devatenáct let. Možná zase začnu obcházet akce zase v šedesáti," řekla nám se smíchem Gábina.

"Víceméně jsme po večerech s Kristiánem, je to třeťák. Třetí třída už je celkem náročná, tak se snažím věnovat jemu. Z večerních akcí se mi to víceméně přesunulo do denního až ranního moderování, protože uvádím Snídani s Novou a Prásk je sice večerní pořad, ale pouze jednou týdně," upřesnila.

Gábina před časem překvapila kratičkým sestřihem. Už si ale zase nechává narůst delší vlasy. "Můj život je samá změna. Už mi chyběly moje culíky, mám takové baby vlasy, celý život s nimi mám trochu problém. Krátký sestřih, ta změna, mě strašně bavila, navíc mi ozdravila pokožku hlavy i vlasy a teď si zase nechávám vlasy růst. Cítím se tak ženštěji," dodala.

"Manželovi se sice krátké vlasy líbily, ale on mě má rád jako celek. Myslím si, že vlasy tam nehrají nějakou výraznou roli," míní.

Nic velkého prý Gábinu v dohledné době nečeká. "Nemám se ani čím pochlubit. Velká věc podle mě je to, že mám muže, který mě má rád, já mám ráda jeho, naše děti nějakým způsobem hezky fungují a třeba tu rodinu ještě rozmnožíme. Ne, že bychom plánovali, necháváme to na přírodě, ale oba bychom si to moc přáli," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám