Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výtvarnice Lucie Gelemová (41) a saxofonista Felix Slováček (80) letos v květnu po sedmi letech vztahu oznámili rozchod. Jak oba shodně tvrdili, nadále ale zůstali přáteli. Důvodem rozchodu bylo především to, že si Gelemová přeje založit rodinu, na což se stále ještě manžel Dády Patrasové ve svém věku necítil.

I po rozchodu společně trávili hodně času a Gelemová ho dokonce v říjnu vezla do nemocnice, když se mu udělalo nevolno za volantem a hudebník prodělal mrtvičku. Teď je ale všechno jinak.

Fotografové Blesku Gelemovou přistihli, jak strávila noc s jiným mužem. Přespat spolu měli v hotelu, Gelemová ale mezitím k převlečení využila i malešický byt, kde se scházela se Slováčkem, a který si hudebník pronajímá. Ač se jako single žena může scházet s kým chce, Slováčkovi její dostaveníčko s novým nápadníkem hnulo žlučí.

„Už nejsme ani kamarádi a Lucie se musí okamžitě vystěhovat z bytu, který platím. A zdůrazňuji, že se musí vystěhovat hned! Jestli to neudělá, zítra ji osobně sbalím věci do pytlů a vynesu před ten malešický dům na chodník,“ rozčiloval se v Blesku Slováček, který prý nadále Gelemovou podporoval a prý jí pomohl zařídit i výstavu obrazů v Obecním domě.

Po rozchodu si ale zjevně nevyjasnili, co pro oba dva znamená „přátelský vztah“. Slováček asi nepočítal s tím, že se kolem Gelemové mohou motat jiní muži, a že dříve či později může navázat novou známost. Zatímco hudebník zuří a mluví o konci přátelství, Gelemová zůstává v klidu.

„Můj vztah k Felixovi se nezměnil. Považuji ho za svého přítele, pokud on mne ne, je to jeho problém,“ napsala Super.cz výtvarnice. A proč podle ní Slováček volí ostrá slova, když už se dávno rozešli? „Felix prochází složitými psychickými stavy a já pevně doufám, že se to brzy zlepší,“ dodala, aniž by upřesnila, jaké stavy má na mysli. Tady to ještě bude hodně zajímavé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám