Hlavní obsah
Článek

Před rokem zpestřila televizní program reality show VyVolení, která zajistila finanční odměnu Vladku Dobrovodskému a poskytla možnost ke zviditelnění se Evě Feueresilové (34). Ta ze všech soutěžících prodělala největší proměnu.

Účastnice VyVolených spolu udržují dobré vztahy i po skončení reality show. Eva si tak společně se Zdeničkou a Luckou vyrazila do pražského baru, který mají v oblibě především zlatokopky, kam děvčata zajisté zamířila čistě náhodně.

Feuereislová setkání využila ke srovnávačce se Zdeničkou, která ji ve vile zastínila svými silikony. Nyní však umělou prsní výbavou disponuje i Eva, a holky si tak na vlastní kůži vyzkoušely pocit, když se o sebe třou implantáty. Pejskařka Lucka, která se spokojila se svou skromnou přírodní výbavou, soupeření pozorovala zpovzdálí.

Zatímco Eva, která setkání pojala jako generálku na své prosincové narozeniny, se může po účinkování v televizi pochlubit přifouknutým hrudníkem, v tomto směru již vylepšená Zdenička experimentuje alespoň s vlasy. Po krátkém sestřihu sáhla po paruce, v níž se jí navrátil její ženský půvab.

Reklama

Další články

Načítám