Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na kameru a fotoaparáty jsou zvyklé opravdu odmala. Eva Decastelo (45) brala své děti na castingy, když neměla hlídání, postupně se ale začali režiséři zajímat nejen o moderátorku, ale i o její dceru Zuzanku a syna Michálka.

Oba za sebou mají účast v reklamách nebo před filmovou a televizní kamerou. Dokonce se poprvé objeví před kamerou se svou skutečnou mámou, a to v novém seriálu Slunečná, který napsal manžel Evy René Decastelo. Moderátorka a herečka prozradila, jak nakládají doma s honoráři, které si její ratolesti umí vydělat.

„Dětem dáváme jejich peníze na účty, kde si spoří. A až jim bude osmnáct, tak budou peníze jejich,“ uvedla Eva s tím, že už nyní z každé zakázky něco dostanou. „Dáme jim vždycky dvě stě korun na útratu a samozřejmě to většinou padne na cukrovinky. Aby jim nebylo líto, že jeden točí nebo hraje víc a druhý míň, tak jim výdělek vždycky rozdělujeme stejným dílem,“ svěřila herečka, která je ráda, že se s dětmi poprvé setká před kamerou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám