Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) těžce prožívá tatínkovu smrt, která ji zastihla doma ve Finsku, kde žije s manželem Timem Tolkkim.

Nedávno navíc prozradila, že plánuje léčbu své závislosti na alkoholu a lécích. Pomocnou ruku jí stihl podat jak tatínek Karel Gott, tak jeho manželka Ivana Gottová (48).

Dokonce Dominice našli ve Finsku zařízení, kde by léčbu měla podstoupit. Dominika ale léčbu v zařízení zatím nepodstupuje, ale tátovi dala ještě před jeho smrtí slib, že se léčit bude.

„Nepodstupuji léčbu v zařízení, ale sama. A slib, který jsem tátovi dala, splním,“ řekla Blesku Dominika Gottová, jež už tatínka v posledních týdnech nestihla navštívit, ale byla s ním v pravidelném kontaktu.

„Dávám se zdravotně dohromady. A chtěla jsem přijet, až na tom budu lépe. Ale pravidelně jsme si telefonovali,“ řekla Dominika, která se chystá přiletět na poslední rozloučení. „Tátu jsem milovala, byl to můj celoživotní idol,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám