Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva plné kufry překrásných šatů si zabalila Česká Miss World Denisa Domanská a ve středu odletěla na mezinárodní soutěž krásy. Už 6. listopadu se dozvíme, zda v konkurenci 122 dívek z celého světa na Miss World, která se letos koná v Londýně, uspěla.

Denisu přijede na slavnostní finálový večer podpořit také ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová s manželem. Palce jí budou držet nejen oni, ale také rodiče, kteří se vydají své dceři fandit přímo na slavnostní večer.

„Jsem moc ráda, že se mi i přes mé pracovní zaneprázdnění podaří přijet Denisu podpořit přímo do Londýna. Naše dívky patří mezi jedny z nejkrásnějších. Proto budu držet pěsti, aby v tak obrovské konkurenci uspěla,“ říká Michaela Maláčová.

Denisa se ihned po příletu zapojí do náročného kolotoče příprav, natáčení, focení i dalších organizovaných aktivit. Domanská si prostudovala svou konkurenci. Poslední týdny a dny před odletem rozhodně nepromarnila. Poctivě se udržovala ve formě a pečlivě se věnovala i balení kufrů. Několik hodin věnovala i posledním zkouškám a úpravě společenských šatů v salónu módní návrhářky Jany Berg.

„Důležitá je samozřejmě přirozená krása, půvab i kouzlo osobnosti. Je však dobré přírodu v jejím úsilí i podpořit. A tak si sebou vezu spoustu nejrůznějších kosmetických přípravků. Nepodceňuji ani péči o vlasy. Cestování i náročný program se totiž nesmí projevit na jejich kvalitě. A tak jsem absolvovala několik sezení v kadeřnickém salonu, kde o mé vlasy pravidelně pečují. Pomohli mi také vybrat pečující prostředky, které se o moji hřívu postarají přímo v Londýně“, dodává.

„Ráda bych Denise popřála spoustu pozitivních zážitků a úspěchů. Věřím, že si soutěž užije a že pro ni nebude představovat jen ostrý konkurenční boj, ale přiveze si z Londýna také cenné zkušenosti, nové kontakty a přátelství. Přála bych si, aby navázala na tradici svých předchůdkyň a podařilo se jí ve světové konkurenci zaujmout a uspět," komentuje účast Domanské na Miss World ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám