Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na závěrečnou etapu běžeckého seriálu RunTour dorazil i herec z populárního seriálu Cesty domů Pavel Soukup (63). Na start pětikilometrového běhu se postavil se svými dvěma dcerami Pamelou (11) a Patricií (17), podpořit je přišla i maminka, herečka Isabela Siegelová. Pro třiašedesátiletého herce, který v minulosti prodělal těžký zánět slinivky, to byl opravdu odvážný krok.

„Dneska jsem běžel asi po deseti letech a rozhodl jsem se, že už to nikdy víc neudělám. Zvládl jsem kus a zbytek jsem šel. V cíli jsem si počkal na Pamelku a doběhl s ní. Už se hodím spíš ke startovní pistoli,“ usmíval se Pavel Soukup.

Do závodu vystartovala i jeho starší dcera Patricie, která se závodu účastnila již potřetí. „Tento závod nebyl v mých silách. Měla jsem večerní natáčení a z něj jsem jela rovnou sem. Takže jsem unavená a nevyspalá. Ale jsme tady celá rodina, tak jim to nemůžu kazit,“ dodala sympatická Patricie.

Kromě Soukupovy rodiny se na startovní čáru postavil Miroslav Etzler (59), Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) a herec Lukáš Hejlík (44). Závod na pět kilometrů odstartovala půvabná Iva Kubelková. V cíli držela palce svému příteli Česká Miss 2010 Jitka Válková a Viktor Limr zase fandil hereckým kolegům společně se svým pejskem Hůlkou.

Reklama

Další články

Načítám