Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes pětadvacetiletá Tallulah Willis je nejmladší dcerou Bruce Willise (69) a Demi Moore (61). Během dospívání si s ní ovšem slavní rodiče užili své, jak přiznala v pořadu Red Table Talk manželky Willa Smitha Jady Pinkett Smith.

V talk show se k ní připojila nejstarší ze sester Rumer (31) i maminka Demi. Tallulah svěřila, že poprvé ochutnala alkohol ve čtrnácti. „Bylo to šampaňské a bylo velmi sladké. Byli jsme na rodinné dovolené. Když mi bylo patnáct, málem jsem umřela na otravu alkoholem.“

Později k alkoholu začala tíhnout stále víc a období popsala jako velmi bolestivé. „Žila chvíli se mnou a najednou jsem si začala všímat, že má na nočním stolku láhve s vínem, a že mi z lékárničky mizí prášky,“ svěřila starší Rumer.

Tallulah se tou dobou osamostatnila. Prostřední Scout jednou přišla za sestrou, která v sobě měla kodein a kokain, a nemohla ji probudit. „Když jsem se konečně probudila, plakala jsem a chtěla jít zpátky do postele,“ přiznala Tallulah.

Starší sestry se tehdy konečně uvolily setkat s matkou, se kterou se léta nevídaly, Tallulah se přestěhovala k Demi a nastoupila na léčení. Nedávno přiznala, že pomýšlela i na sebevraždu.

Moore ve své nové knize přiznala, že byla závislá na alkoholu a drogách, když jí bylo kolem dvaceti. Později závislosti propadla znovu během manželství s Ashtonem Kutcherem, se kterým byla těhotná a potratila. Na večírku v roce 2012 utrpěla záchvat a musela se znovu léčit.

Reklama

Další články

Načítám