Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) sbalila svého přítele Patrika Vrbovského (34) a dcerku Lauru a společně se vypravili oslavit příchod nového roku do Tater. A v zasněžených slovenských horách si to parádně užili.

Protože Dara zbožňuje hory a sníh, Silvestra v Tatrách se nemohla dočkat. A těšila se o to víc, že ho poprvé trávila se svým milým Rytmusem. „Myslím si, že Silvestra by měl člověk oslavit s těmi, které nejvíc miluje,“ řekla zamilovaná zpěvačka serveru tvnoviny.sk.

Oslavu se svými nejbližšími pojala v hvězdném stylu. Nový rok totiž přivítala v opravdu stylovém oblečku. Zvolila třpytivé stříbrné sáčko a klobouček stejné barvy, ve kterém doslova zářila a vypadala naprosto úžasně.

A jaké předsevzetí si dala do nového roku? „Zásadně si nedávám žádné předsevzetí. Myslím si, že je to úplná kravina. Jednoduše se snažte být v pohodě a užívat si život bez toho, aniž byste potom měli výčitky, že jste si na nový rok dali předsevzetí a zase to neklaplo,“ radí Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám